به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، متخصصان تغذیه از دانشگاه کالیفرنیا در سندیهگو در مورد قوانینی که با رعایت آنها میتوان اندام متناسبی در ۴۰ سالگی داشت، توضیحاتی ارائه کردند.
کارشناسان میگویند تا حدود ۳۹ سالگی، فرد سالم گاهی میتواند فستفود و سایر غذاهای پرکالری را با اعتدال بخورد. با این حال، بعد از ۴۰ سالگی، متابولیسم بدن بهتدریج کند میشود: اگر ورزش نمیکنید، اشتیاق به غذاهای مضر خیلی زود میتواند منجر به رسوب چربی نامطلوبی در شکم و در نتیجه مشکلات سلامتی شود.
متخصصان تغذیه معتقدند در صورت پیروی از چند توصیه ساده میتوانید در ۴۰ و ۵۰ و بعد از ۶۰ سالگی هیکل مناسب و بسیار خوبی داشته باشید.
کارشناسان آمریکایی توصیه میکنند که دو بار در هفته مصرف گوشت قرمز به ساختن ماهیچه کمک میکند و در خانمها از کمبود آهن در بدن جلوگیری میکند.
رژیمهای غذایی گیاهی باید شامل غلات، میوهها و سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کلم و یا کاهو باشد. در عین حال، مطلوب است که کربوهیدراتهای مضر را حذف کنید.
بعد از ۵۰ سالگی، شما نیاز به خوردن غذاهای بیشتری دارید که سطح پایداری قند را در خون حفظ کرده و از رسوب در رگهای خونی جلوگیری میکند.
به گفته کارشناسان، غذاها باید حداقل کلسترول، کربوهیدرات و فیبر زیادی داشته باشند.
علاوه بر این، توصیه میشود از خوردن آجیل، روغن زیتون، ماهی (اسیدهای چرب امگا ۳ که برای قلب مفید هستند) و لبنیات کمچرب استفاده کنید.