به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره این بحران پس از آن به وجود آمد که مقامات بهداشتی ایتالیا در گزارشی اعلام کردند شیرهایی که پنیر موتسارلا از آنها درست میشود آلوده به ماده سرطان زای دی اکسین است. [سرطان، پشت فست فودها است]
مقامات بهداشتی این امر را ناشی از زبالهها و آلودگیهای موجود در منطقه کامپانیا در ایتالیا دانستهاند.
به همین سبب اتحادیه تولیدکنندگان پیتزا تلاشهای تبلیغاتی زیادی را از طریق رسانهها برای کنترل خسارات ناشی از این بحران آغاز کردهاند.
این گزارش در پی آزمایش تولیدات لبنی گاوداریها در منطقه کامپانیا و گاوداریهای اطراف شهر ناپلی تهیه و منتشر شد.
از سوی دیگرسازمان بهداشت جهانی با اعلام اینکه بیشتر آمار ابتلا به سرطان در ایتالیا به منطقه کامپانیا که پنیر موتسارلا در آن تولید میشود تعلق دارد بر نگرانیها افزود.
در گزارش سازمان بهداشت جهانی همچنین آمده است مردم این منطقه در مقایسه با دیگر مناطق ایتالیا از سلامت کمتری برخوردارند
تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۵:۵۶
همشهریآنلاین: اعلام آلوده بودن پنیرهای پیتزا در ایتالیا صنعت پیتزا را در این کشور با بحران بزرگی روبرو کرده است.