شاید آماده کردن مربا با گوجهفرنگی به نظرتان عجیب برسد اما بیتردید مربای گوجهفرنگی یکی از خوشمزهترین دسرهایی خواهد بود که تا امروز امتحان کردهاید. برای تهیه این مربای خوشمزه تنها به کمتر از نیمساعت وقت نیاز دارید. کافی است چند گوجهفرنگی نرم و رسیده در خانه داشته باشید تا بتوانید همین امروز مربای خوشمزهای را برای صبحانه فردایتان آماده کنید. وقت را تلف نکنید و دستبهکار شوید. در ادامه طرز تهیه مربای گوجهفرنگی آورده شده است.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه صبحانه سوئیسی | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
طرز تهیه نان باگت در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
طرز تهیه نان لواش در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
طرز تهیه نان تافتون در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
طرز تهیه دونات خانگی | یک سورپرایز خوشمزه برای روزهای قرنطینه
فیلم | طرز تهیه نان بربری در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
- مواد لازم
گوجهفرنگی: یک کیلو
شکر: یک کیلو
آب لیموی تازه: نیم پیمانه
زنجبیل: به مقدار لازم
چوب دارچین: یک تکه
فلفل قرمز ساییدهشده: به مقدار لازم
► به جای زنجبیل و دارچین میتوانید به این مربا هل ساییدهشده اضافه کنید.
- طرز تهیه مربای گوجهفرنگی
► مرحله اول
شاید بارها مربای پرتقال، انجیر یا توتفرنگی را درست کرده باشید اما هیچوقت تصور نکرده باشید که با گوجهفرنگی هم میتوانید یک مربای خوشمزه را آماده کنید. برای به دست آوردن مایه اصلی این مربا، گوجهفرنگی رسیده و سالم را بشویید و چهار- پنج دقیقه در قابلمه آب جوش بیندازید. سپس گوجهها را خرد کنید و از صافی سیمی بگذرانید. با این روش مربای شما بافت مارمالادی پیدا میکند.
► مرحله دوم
مایه گوجهفرنگی را با یک پیمانه آب در دیگ بریزید. آب لیمو و فلفل و زنجبیل و دارچین را هم اضافه کنید. این مایه را روی شعله ملایم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا آب اضافه شده تبخیر شود. سپس شکر را اضافه کنید و روی شعله تند هم بزنید تا مربا قوام بیاید.
منبع: کتاب مستطاب آشپزی
بیشتر بخوانید:
کافیشاپ در خانه | راهنمای کامل درستکردن موکا
کافیشاپ در خانه | راهنمای کامل درستکردن قهوه فرانسه