سالاد سیب آنقدر مقوی است که میتوانید به عنوان یک غذای کامل روی آن حساب کنید. سالادی با طعمی متفاوت و جدید؛ سیب، کشمش و گردو مزه متفاوتی برای یک سالاد درست میکنند. البته همانطور که میدانید در آشپزی دستمان باز است و بنا به سلیقهمان میتوانیم مواد را کم و اضافه یا تغییر دهیم. در ادامه طرز تهیه سالاد سیب دانمارکی را آموزش دادهایم.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه صبحانه سوئیسی
طرز تهیه نان باگت در خانه
طرز تهیه دونات خانگی
طرز تهیه نان لواش در خانه
طرز تهیه نان تافتون در خانه
فیلم | طرز تهیه نان بربری در خانه
طرز تهیه مربای گوجهفرنگی در ۳۰ دقیقه | یک دسر عجیب اما خوشمزه برای روزهای قرنطینه
- مواد لازم
سیب زرد درشت پوستگرفته و خلالشده: یک عدد
کلمقرمز رشتهرشته یا خلالشده: ۲۰۰گرم
پیاز کوچک ساطوریشده: یکسوم پیمانه
مغز گردو نیمکوبشده: یک قاشق غذاخوری
کشمش بیدانه خیسانده: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: یکسوم پیمانه
خردل: یک قاشق مرباخوری
سرکه: یک قاشق مرباخوری
به جای کلم قرمز از کرفس هم میتوانید استفاده کنید.
نمک و فلفل به میزان لازم
- طرز تهیه سالاد سیب دانمارکی
► مرحله اول
ابتدا یک عدد سیب را بشویید و خلال کنید. سپس مغزهای گردو را هم اندکی با ضربه خرد و به اصطلاح نیمکوب کنید. کلمقرمز را بشویید و رشتهرشته کنید. کشمشها را به مدت کوتاهی در آب خیس کنید تا قدری نرم شود و در آخر پیاز را ساطوری کنید.
► مرحله دوم
سرکه و خردل را در سس مایونز بریزید و هم بزنید. همه اجزای سالاد را روی هم بریزید، نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس در ظرف سالاد بریزید. نوش جان.
منبع: مستطاب آشپزی
بیشتر بخوانید:
کافیشاپ در خانه | راهنمای کامل درستکردن موکا
کافیشاپ در خانه | راهنمای کامل درستکردن قهوه فرانسه
کافیشاپ در خانه | راهنمای کامل درستکردن شیر نسکافه
کافیشاپ در خانه | راهنمای کامل درستکردن ماکیاتو