چیزکیک از آن دسرهایی است که اکثر افراد بر سر مزه بهشتی آن اتفاق نظر دارند و کمتر کسی پیدا میشود که چیزکیک دوست نداشته باشد. در این مطلب یک چیزکیک یخچالی را به شما آموزش میدهیم.
بیشتر بخوانید: این ۸ ماده غذایی را نباید بخورید
- مواد لازم برای تهیه چیزکیک یخچالی (برای ۸ نفر)
بیسکوییت شکلاتی؛ ۲۴ عدد
پنیر خامهای؛ ۹۰۰ گرم
کره (نرمشده)؛ ۴ قاشق غذاخوری
شکر؛ سهچهارم پیمانه
وانیل؛ یک قاشق چایخوری
شیر؛ ۳ لیوان
پودر ژلاتین؛ یکونیم قاشق غذاخوری
شکلات آبشده؛ ۶ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش نخودفرنگی و بادمجان | خوراکی ضد فشارخون و تنگینفس
طرز تهیه دسر ماست و شکلات | چرا این دسر برای دیابتیها مناسب است؟
طرز تهیه دلمه برگ مو | پیچیدن دلمه به سادهترین روش
طرز تهیه فالوده شیرازی | حالوهوای مغازههای پشت ارگ کریمخان را به خانه بیاورید
طرز تهیه آش کشکینه | خوراک شهرهای غرب کشور با سرعت طبخ بالا
- طرز تهیه چیزکیک یخچالی (زمان پخت کمتر از ۳۰ دقیقه)
► مرحله اول
بیسکوییتهای شکلاتی را حسابی خرد کنید و با ۴ قاشق غذاخوری کره آبشده مخلوط کنید. این ترکیب را در قالب گرد مخصوص چیزکیک بریزید و کف آن پهن و فشرده کنید. قالب را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
► مرحله دوم
یک کاسه بردارید و ۹۰۰ گرم پنیر خامهای، شکر و وانیل را داخل آن بریزید. همزن را روی دور متوسط بگذارید و این مواد را مخلوط کنید تا تبدیل به مایع یکدست و سفتی شوند. شیر و ژلاتین را داخل کاسه بریزید و به صورت دستی هم بزنید. سپس این مخلوط را خرد خرد به پنیر اضافه کنید و هم بزنید. حالا وقت تزیین هیجانانگیز چیزکیک فرا رسیده است. ۳ عدد کاسه آماده کنید.
► مرحله سوم؛ تزیین چیزکیک به شیوه متفاوت
در کاسه اول ۳ پیمانه از مایع (ترکیب پنیری) بریزید و یک قاشق غذاخوری شکلات آبشده اضافه کنید و هم بزنید. در کاسه دوم دو و نیم پیمانه از مایع و ۳ قاشق غذاخوری شکلات آبشده بریزید و باز هم بزنید. در کاسه سوم هم یک پیمانه مایع و ۲ قاشق غذاخوری شکلات آبشده بریزید و هم بزنید.
► مرحله چهارم
قالب چیزکیک را از یخچال خارج کنید. شما در حال حاضر باید ۳ کاسه مایع پنیری شکلاتی با رنگهای به ترتیب کمرنگ تا پررنگ داشته باشید و یک کاسه هم مایع پنیری ساده که از مرحله قبل باقیمانده است. مایع پنیری ساده را اول از همه روی بیسکوییتها بریزید. سپس همه کاسهها را به ترتیب از کمرنگترین به چیزکیک اضافه کنید. دقت کنید که آنها را دقیقا از وسط روی چیزکیک بریزید.
منبع: کتاب کاله