اگر دلتان یک آبگوشت جدید و خوشرنگ میخواهد حتما این نوع را امتحان کنید. یک آبگوشت خوشمزه و مقوی که آنقدر انرژی دارد که برای یک تفریح درستوحسابی آمادهتان کند. غذای پردردسری هم نیست. موادش هم در دسترس است؛ گوشت و سبزی و لوبیا.
- مواد لازم
۳۰۰ گرم گوشت با استخوان گوسفند
یک پیمانه لوبیا سفید
یک استکان برنج
۳۰۰ گرم تره و جعفری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
۲ عدد پیاز
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه تهچین مرغ و بادمجان | غذای ایرانی جذاب که مخصوص شیراز است
طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی | این غذای ساده ایتالیاییها را هم امتحان کنید
طرز تهیه ماست خانگی | فوتوفن درستکردن ماست ساده در خانه
طرز تهیه بستنی اکبر مشتی؛ اولین بستنی سنتی زعفرانی ایران
طرز تهیه کیک سیبزمینی و سبزیجات | با سبزیجات هم میتوان کیک هیجانانگیز درست کرد!
بیشتر بخوانید: تست مزاجشناسی | راهنمای جامع مزاجهای چهارگانه؛ مزاج شما کدام است؟
- طرز تهیه آبگوشت سبز
► مرحله اول
گوشت را با پیاز و لوبیای سفید و کمی ادویه بگذارید تا خوب بپزد.
وقتی میخواهید گوشتتان را بکوبید همه آب آن را بگیرید، در غیر این صورت آبگوشتتان شل و وارفته میشود.
► مرحله دوم
بعد از دو ساعت سبزیها را همانطور خرد نکرده به گوشتتان اضافه کنید.
برنج این آبگوشت اگر نیمدانه باشد بهتر است.
یادتان باشد برنجتان باید خوب بپزد و لعاب داشته باشد. همه کشدار شدن این آبگوشت به خاطر وجود برنج به دست میآید.
► مرحله سوم
بعد از اینکه سبزیها کمی پختند و رنگشان تغییر کرد، یک استکان برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
► مرحله چهارم
پس از آنکه برنجتان پخت و آبگوشتتان لعاب انداخت میتوانید قابلمه را از روی حرارت بردارید.
فلفل سیاه را بعد از اینکه گوشت را خوب کوبیدید به آن اضافه کنید تا طعم و رنگش را حفظ کند.
► مرحله پنجم
حالا نوبت کوبیدن گوشت است. استخوان گوشت را دربیاورید. آب گوشت را از آن جدا کنید و بقیه مواد را خوب با هم بکوبید. درست مثل گوشتکوبیده آبگوشتهای معمولی.
► مرحله ششم
گوشت کوبیدهتان باید کشدار و به هم چسبیده باشد. بعد از اینکه خوب گوشتها با سبزیها مخلوط شد آنها را درون ظرف بکشید. آبگوشت سبزتان را هم مثل آبگوشتهای قدیم داخل کاسه بریزید و در آن نان ترید کنید. نوشجان.
منبع: آشپزی مثبت