به گزارش همشهری آنلاین، آنتوسیانین موجود در برخی میوهها که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و به پیشگیری از اضافهوزن کمک میکند. در ادامه خاصترین میوههایی که مصرف آنها به طور روزانه، منجر به پیشگیری از چاقی میشود، بیشتر معرفی شدهاند:
بیشتر بخوانید: چرا بیدلیل چاق میشویم؟ | ۷ علت پنهانی افزایش وزن
-
سیب
سیب سرشار از فلاونوئیدها و غنی از فیبر است. مصرف روزانه سیب برای کاهش وزن اهمیت زیادی دارد. برای بهره بردن از مزایای سلامتی سیب، آن را با پوست بخورید چون بیشترین میزان آنتیاکسیدان و فیبر این میوه در پوستش گنجانده شده است. مصرف سیب منجر به بهبود کنترل قند خون می شود و در نتیجه شما کمتر هوس مصرف غذاهایی را میکنید که خاصیت چندانی ندارند.
-
زغالاخته
سرشار از آنتوسیانینها و پلیمرهای فلاونوئید است. به طوری که یکچهارم فنجان از این میوه، ۱۰ میلیگرم آنتوسیانین به بدن میرساند. هنوز مشخص نیست چرا فلاونوئیدها باعث کاهش وزن میشود اما به گفته محققان ثابت شده مصرف روزانه این میوه، شما را دچار احساس سیری کرده و از پرخوری جلوگیری میکند.
-
توتفرنگی
همتای زغالاخته است و به حفظ وزن سالم کمک میکند. توتفرنگی نیز سرشار از آنتوسیانین بوده و مصرف یک فنجان از آن در روز به همراه ماست کم چرب یا بلغور جو، پیشنهاد میشود. وقتی صحبت از مصرف زیاد میوه میشود، نگرانی از اضافه وزن ناشی از فروکتوز موجود در آنها وجود دارد اما میوههایی مانند سیب سبز، گلابی، انواع توت مانند تمشک، توت فرنگی و بلوبری به بهترین میوهها برای کاهش وزن هستند ضمن این که قند کمتری نسبت به سایر میوهها دارند.
-
گلابی
این میوه نیز دوز سالمی از پلیمرهای فلاونوئید را دارد و فیبر بالای موجود در آن منجر به احساس سیری طولانی مدت میشود. درست مانند سیب، گلابی را نیز باید با پوست بخورید تا از بیشترین منافع سلامت آن سود ببرید.
-
فلفل
تعجب نکنید چون فلفلها هم جزو میوهها هستند و البته جزو سالمترین آنها که میتوانند نقش مهمی هم در کاهش وزن داشته باشند. ترکیبی به نام کپسایسین موجود در فلفل منجر به تبدیل چربیهای سفید به چربیهای قهوهای انرژیسوز در بدن میشود.
منبع: ایرنا