متخصصان تغذیه میگویند مصرف میوه در روز بسیار مفیدتر از ساعات پایانی شب است. حالا اگر صبح میلتان به خوردن میوههای تازه نمیکشد، به جای صبحانه برای خودتان پنکیک آن را درست کنید. پنکیک آلبالو و گیلاس یک پیشنهاد ایدهآل است.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه حلوای زعفرانی | نکات کلیدی پخت پرطرفدارترین دسر سنتی ایرانی
طرز تهیه آبغوره خانگی | فوتوفن درستکردن آبغوره و نگهداری از آن در خانه
طرز تهیه رب خانگی | فوت کوزهگری درستکردن رب گوجهفرنگی در خانه
چطور ماهی را مزهدار کنیم؟ | فوتوفن خوشطعم کردن ماهیکبابی
طرز تهیه فلافل خوشمزه | فوتوفن پخت فلافل لبنانی در خانه
-
مواد لازم
۵۰ گرم آرد سفید
۵۰ گرم آرد سبوسدار
نوک قاشق چایخوری نمک
یک عدد سفیده تخممرغ
دوسوم پیمانه شیر پرچرب
کمی روغن یا کره برای سرخکردن
نیمکیلو گیلاس یا آلبالوی تازه (پاک شود)
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
نصف پیمانه آب گیلاس یا آلبالو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند
-
طرز تهیه پنکیک آلبالو،گیلاس
► مرحله اول
آردها را با هم مخلوط کرده و همراه با نمک داخل صافی بریزید و چند بار از صافی عبور دهید. سپس کاسهای آماده کنید و مخلوط آرد را داخل کاسه بریزید. با قاشق وسط آرد را خالی کنید و تخم مرغ را میان آرد بریزید و مرتب هم بزنید شیر را هم کمکم اضافه کنید.
میتوانید به جای آلبالو یا گیلاس تازه از کمپوت آن هم استفاده کنید. در این صورت دیگر نیازی به آب آلبالو یا گیلاس و پودرقند نیست؛ فقط آب کمپوت را جایگزین کنید.
► مرحله دوم
دوسوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه پنکیک صاف و یکنواخت شود.
► مرحله سوم
روغن یا کره را در تابه گرد نچسبی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغداغ شود. سپس مقداری مایه پنکیک را داخل آن بریزید تا کف تابه از مایه پر شود. شعله اجاق گاز را متوسط کرده و صبر کنید تا پنکیک خودش را گرفته و طلاییرنگ شود.
میتوانید از هر دو میوه برای درست کردن این پنکیک استفاده کنید.
► مرحله چهارم
پنکیک آماده را به ظرف دیگری منتقل کرده و شروع به آماده کردن بقیه پنکیکها کنید. با این میزان مایه در یک تابه متوسط شما میتوانید هشت عدد پنکیک آماده کنید.
- نکته: تا فاصله اینکه تمام پنکیکها آماده شود، چند لایه دستمال کاغذی حولهای را داخل یک سینی آماده کنید و پنکیکها را بعد از آماده شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
► مرحله پنجم
آب گیلاس یا آلبالو را در قابلمه کوچکی بریزید و پودرقند را هم به آن اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا جوش بیاید. مدت دو دقیقه بگذارید بجوشد و سپس آلبالو یا گیلاسها را در آن آب بریزید و پنج دقیقه حرارت دهید تا هم کمی پخته شده و هم آب آن غلیظتر شود. حالا هر کدام از پنکیکها را مانند تصویر تا کرده و گیلاس یا آلبالو را به همراه آب روی پنکیک یا داخل آن بریزید.
منبع: آشپزی مثبت