لگیمات یک دسر معروف عربی است و طرز تهیه ساده‌ای دارد به شرط آن‌که تمام نکته‌ها و فوت و فن‌ها را رعایت کنیم.

به گزارش همشهری آنلاین، لگیمات یک دسر معروف عربی است که در کشورهای عربی، ترکیه و جنوب ایران به‌ویژه در بوشهر پخته می‌شود. این شیرینی توپی‌شکل را می‌توان با انواع و اقسام شکلات و پودر قند و... تزیین و هیجان‌انگیز کرد. در ادامه دستور پخت لگیمات آمده منتها این شیوه متفاوت است با شیوه‌های معمول.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلوای شعریه | دسری عربی با طعمی که نظیر ندارد

طرز تهیه فلافل | فوت‌وفن پخت فلافل لبنانی در خانه

طرز تهیه پنکیک آلبالو و گیلاس | تا حالا نان و میوه خورده‌اید؟ ؛ پنکیک میوه یعنی همین

طرز تهیه حلوای زعفرانی | نکات کلیدی پخت پرطرفدارترین دسر سنتی ایرانی

طرز تهیه آبغوره خانگی | فوت‌وفن درست‌کردن آبغوره و نگهداری از آن در خانه

  • مواد لازم

آرد دوپنجم لیوان
شیرخشک یک‌دوم لیوان
مخمر یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
بیکینک پودر یک قاشق غذاخوری
روغن مایع یک‌چهارم لیوان
آب گرم یک لیوان
نمک به مقدار لازم
رشته شعریه به مقدار لازم
شیرعسلی برای تزیین
پنیر خامه‌ای به مقدار لازم

► لگیمات طرز تهیه ساده‌ای دارد به شرط آن‌که تمام نکته‌ها و فوت و فن‌ها را رعایت کنیم. مراحل گام به گام پخت این دسر را در ویدئو زیر ببینید.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

برچسب‌ها