به گزارش همشهری آنلاین، با رعایت چند نکته ساده در خانه پیاز سوخاری درست کنید و از آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی | فوتوفن درستکردن خمیر ترد و پفکی
طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخ
- مواد لازم
پیاز: یک عدد درشت
آرد سوخاری طعمدار: ۱.۵ پیمانه
آرد سفید: ۱.۵ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر: یک پیمانه
پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن سرخکردنی به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه میگو پلو | فوتوفن درست کردن غذای لذیذ بوشهری ؛ هواری میگو
طرز تهیه کتلت با دستور پخت مخصوص | بدون گوشت قرمز هم میتوان کتلت درست کرد
طرز تهیه کمپوت گلابی و راز خوشمزه شدن آن
طرز تهیه خاگینه تبریزی | در ۷ دقیقه یک پیشغذای خوشمزه بپزید
- طرز تهیه و دستور پخت
۱. پیازها را حلقهای خرد کنید. سپس به عرض حدود یک سانتیمتر پیازها را برش عرضی بزنید و حلقهها را از هم جدا کنید. حلقههای کوچک وسط پیاز مناسب سوخاری کردن نیست و بهتر است چند حلقه بزرگتر را استفاده کنید.
۲. نمک و آرد را با هم مخلوط کنید و در ظرف بریزید.
۳. حلقههای پیاز را داخل مخلوط آرد و نمک بچرخانید تا یک لایه آرد روی سطح پیازها بنشیند.
۴. سپس پیازها را تکان دهید تا آرد اضافه از روی آنها ریخته شود.
۵. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با چنگال به خوبی آنها را بزند تا یکدست شوند.
۶. سپس مخلوط زده شده شیر و تخم مرغ را به باقی مانده آرد اضافه کنید و مجدد مایه را به خوبی بزنید تا یکدست شود.
۷. سپس حلقههای پیاز آرد اندود شده را داخل مایه بریزید و پیازها را در خمیر بغلتانید تا یک لایه نازک از خمیر روی پیازها بنشیند.
۸. سپس حلقهها را روی توری بچینید تا مایه اضافی از روی آنها بریزد.
۹. آرد سوخاری طعمدار شده را با پنیر پارمزان مخلوط کنید.
۱۰. حلقههای پیاز آغشته شده به خمیر را در آرد سوخاری طعم دار بغلتانید تا یک لایه کامل روی پیازها را آرد سوخاری بگیرد.
۱۱. سپس حلقههای پیاز آغشته به آرد سوخاری را داخل روغن داغ بیندازید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که روی پیاز قرار گیرد.
منبع: ایرنا