به گزارش همشهری آنلاین، ترکها صبحانه را یکی مهمترین وعدهها اصلی میدانند. به همین دلیل ترکها انواع و اقسام مواد غذایی مقوی را وعده صبحانه میخورند تا بتوانند برای ادامه روز انرژی کافی برای کار کردن را داشته باشند. در این مطلب با طرز تهیه کویماک Kuymak یکی از صبحانههای معروف و خوشمزه این کشور آشنا میشوید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شامی ازمیری | غذایی ترکیهای با دستور پخت ساده
طرز تهیه پیاز سوخاری؛ طعمی جدید و جذاب
- مواد لازم
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پنیر کشدار ۸۰ گرم (پنیر پرچرب و کمنمک باشد)
کره ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
آب ۵ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش قورمهسبزی | نکات و ترفندهای پخت این غذای ایرانی
طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخ
- طرز تهیه کویماک
► مرحله اول
کره را در قابلمهای میریزیم و با حرارت ولرم صبر میکنیم آب شود.
► مرحله دوم
پس از اینکه کره کاملا آب شد، آرد ذرت را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ ثانیه دائم هم میزنیم به حدی که زردی مواد حفظ شود و تغییر رنگ ندهد. سپس ۳ قاشق آب به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
► مرحله سوم
در این مرحله پنیر را داخل مواد میریزیم و ۲ قاشق آب باقیمانده را نیز اضافه میکنیم. مواد باید روی شعله بماند تا پنیر آب شود. وقتی پنیر کاملا آب شد کویماک حاضر است و به مرحله سرو رسیده است.