به گزارش همشهریآنلاین، برای تهیه سمبوسه میتوانید از مواد غذایی مختلف استفاده کنید. میتوانید آن را با سبزیهای مختلف تهیه کنید تا طعمهای متفاوتی داشته باشید. در کل معمولا سیبزمینی، پیاز و سبزیجات از مواد اصلی تشکیلدهنده این غذا هستند. در ادامه این مطلب با طرز تهیه سمبوسه این غذای خوشمزه و پرطرفدار آشنا خواهیم شد. اگر زمان پخت این غذای خوشمزه را ندارید پیشنهاد ما به شما استفاده از سمبوسههای منجمد است.
-
یک اشتباه رایج در آبپز کردن سیبزمینی ؛ نکاتی که نمیدانستید
-
طرز تهیه خمیر جادویی؛ مناسب برای پخت انواع پیراشکی و پیتزا
مواد لازم برای تهیه سمبوسه
سیبزمینی متوسط دو عدد
پیاز متوسط دو عدد
سبزی (گشنیز و جعفری) به مقدار لازم
روغن یا کره به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه
► مرحله اول
سیبزمینیها را خوب بشویید و آنها را درون مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا آب پز شوند. میتوانید به جای این کار سیبزمینیها را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید و با آب بسیار کم روی حرارت قرار دهید تا با نمک بپزد. این کار باعث میشود سیبزمینی شما حالت پفکیتری پیدا کند.
► مرحله دوم
برای سبزیهای سمبوسه میتوانید با توجه به سلیقهتان سبزیهای موجود در آن را تغییر دهید. ترکیب جعفری و گشنیز از آن دسته ترکیبهای پرطرفدار است و ما تصمیم گرفتیم طرز تهیه این سمبوسه را با این سبزیها در اختیار شما قرار دهیم. میتوانید به جای آنها از ترکیب شوید و سبزیجات معطر استفاده کنید. یا حتی میتوانید از سبزی کوکو برای این کار استفاده کنید.
► مرحله سوم
مواد سمبوسه ترکیب پیاز سرخ شده، سیبزمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل است. آنها را پس از آماده کردن با هم ترکیب کنید و روی نان قرار دهید.
نکاتی برای تهیه سمبوسه
۱- اضافه کردن گوشت چرخ کرده به سمبوسه اختیاری است. اما اگر قصد اضافه کردن دارید آن را بعد از تفت دادن پیاز ها به تابه اضافه کنید و تفت دهید و به مواد سمبوسه اضافه کنید.
۲- برای آماده کردن سمبوسه پیتزایی از موادی مانند، قارچ، سوسیس و پنیر پیتزا علاوه بر سایر مواد استفاده کنید و به این صورت که سوسیس و قارچها را تفت دهید و به سایر مواد سمبوسه اضافه کنید و هنگام قرار دادن مواد سمبوسه در نان مقداری پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.
۳- برای اینکه سمبوسه شما خوشمزهتر شود میتوانید مقداری فلفل سبز تند را تفت دهید و به مواد سمبوسه اضافه کنید.
۴- در تهیه سمبوسه می توانید از نان لواش آماده استفاده نکنید. میتوانید خودتان مقداری آرد را با آب، به حالت خمیری در بیاورید و مواد را درون آن قرار دهید و در روغن قرار دهید تا سمبوسه شما پخته شود. اما درست کردن این نوع سمبوسه به مهارت بیشتری نیاز دارد و سختی بیشتری دارد.
چگونه سمبوسه را بپیچیم؟
► مرحله اول
نان لواش را به صورت عمودی از وسط برش بزنید. به طوری که مستطیلی با عرض کم و طول زیاد داشته باشید. با توجه به اندازه سمبوسهای که مد نظرتان است میتوانید اندازه آن را متفاوت کنید. اگر میخواهید از این غذا به عنوان فینگر فود استفاده کنید باید اندازه نانتان را کاهش دهید.
► مرحله دوم
موادتان را گوشه نان لواش بریزید و آن را به شکل مثلث تا بزنید و همین روند را تکرار کنید تا به انتهای نان برسید. سپس نانهایی را که آماده کردهاید درون روغن سرخ کنید.
منبع: کتاب کاله، اکالا