به گزارش همشهری آنلاین به نقل از انتخاب، زنان برای مصرف میانوعدهها به گزینههای مناسبی مثل سبزیجات، آنتیاکسیدانها و انواع دمنوشها و ساندویچهای سالم خانگی دسترسی دارند، اما انتخاب خوراکیهای مضر چه تبعاتی دارد؟
چیپس سیبزمینی
چیپس سیبزمینی یک خوراکی فوقالعاده خوشطعم و حتی اعتیادآور است که بسیاری از افراد با گذشت زمان به مصرف آن علاقهمند میشوند، یک مطالعه در هاروارد نشان داد که شرکتکنندگانی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود چیپس سیبزمینی میخورند، در واقع اضافهوزن بیشتری پیدا میکنند. به علاوه، سدیم زیادی در چیپس وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. مصرف چیپس سیبزمینی در زنان خطر ابتلا به فشار خون بالا، سکته مغزی، نارسایی قلبی، سرطان معده و کلیه را افزایش میدهد.
بستنی
هنگامی که کلسترول خون بیش از آنچه که بهنجار در نظر گرفته میشود باشد، میتواند عروق شما را با پلاکهای خود مسدود کند که خطر بیماری قلبی را افزایش میدهد، بنابراین یک بزرگسال سالم نباید بیش از ۳۰۰ میلیگرم کلسترول در روز مصرف کند. بسیاری از بستنیهای خامهای و پرچرب میتوانند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عرروقی را نیز افزایش دهند.
نوشیدنیهای شیرین
از نوشابهها گرفته تا آبمیوههای مختلف میتوانند با قند بالای خود سلامت زنان بالای ۴۰ سال را به خطر بیندازند. مطالعات نشان داده است که مصرف منظم نوشیدنیهای شیرین به بیماریهای قلبی مرتبط است و بیماریهای قلبی دلیل اصلی مرگ و میر زنان در ایالات متحده است. زنانی که روزانه یک قوطی نوشیدنی شیرین مصرف میکنند بیشتر از دیگر زنان در خطر ابتلا به نقرس قرار دارند. نوشیدنیهای شیرین با خطر چاقی نیز مرتبطند.
کیک و شیرینی
کلوچه، کیک و انواع خوراکیهای مشابه که با شکر فراوان پخته میشوند میتوانند در افزایش وزن و تشدید سرعت روند پیرپوستی تاثیرگذار باشند. گزارشی در کلینیکهای پوستی نشان داد که گلوکز و فروکتوز میتوانند کلاژن و الاستین را که از قابلیت ارتجاعی پوست شما پشتیبانی میکنند، به خطر بیندازند؛ بنابراین اگر میخواهید میزان پیدایش چین و چروکها را کاهش دهید، بهترین شرط شما این است که از خوراکیهای پختهشده با قندهای اضافهشده خودداری کنید.