تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷

سیب به قدری مفید است که بعضی افراد این میوه را در برنامه‌ غذایی روزانه‌شان گنجانده و مرتب مصرف می‌کنند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، سیب از زمان‌های گذشته به عنوان نماد سلامت میان جوامع مختلف شناخته شده است و خواص زیادی از جمله کاهش و تنظیم سطح کلسترول خون، افزایش میکروب‌های مفید دستگاه گوارش و کمک به حفظ سطح قند خون دارد.

بسیاری از افراد معتقد هستند که دانه سیب سمی است و درباره خوردن آن محتاطانه عمل می‌کنند. دانه‌های سیب حاوی یک ترکیب گیاهی به نام آمیگدالین است. این ماده در دانه میوه‌هایی مانند سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس هم وجود دارد. اما آیا واقعا دانه‌های سیب سمی است و باید از خوردنشان اجتناب کرد؟ دانه سیب حاوی آمیگدالین است.

وقتی دانه جویده یا هضم شود، آمیگدالین به سیانید یا سیانور تجزیه می‌شود که در دوزهای بالا سمی و حتی کشنده است. اما شخصی که به طور تصادفی چند دانه سیب را بخورد هیچ عارضه‌ای نخواهد داشت. علایم مسموم شدن با سیانید شامل تنگی نفس و تشنج است و می‌تواند منجر به از دست دادن هوشیاری شود. آمیگدالین بخشی از دفاع شیمیایی یک دانه است.

زمانی که دانه ها جویده یا هضم شوند، آمیگدالین به سیانید (سیانور) تبدیل می‌شود. اگر ناخواسته دانه یک سیب را مصرف کردید نگران نباشید زیرا مقدار کم آمیگدالین توسط آنزیم‌های موجود در بدن سم‌زدایی می‌شود. با این حال مقادیر زیاد آن می‌تواند خطرناک باشد. مقدار سیانید در دانه سیب بسیار کمتر از سایر میوه‌هاست اما به هر حال به این نکته توجه داشته باشید که مصرف زیاد دانه سیب می‌تواند شما را بیمار کند.

برچسب‌ها