تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۵:۰۹

معمولا پودینگ‌ها دارای چربی اشباع‌شده بسیار بالایی هستند؛ درحالی که در آنها از حداقل میزان روغن استفاده‌شده و ضمنا در مواد لازم آن تخم‌مرغ نیز به‌کار نرفته است.

پس اگر مشکل چربی خون دارید، این دسر خوشمزه را با خیال راحت درست کنید و بخورید.

  مواد لازم برای 4 نفر:

- عسل؛ 2 قاشق سوپ‌خوری
- زردآلوی کاملا رسیده؛ 400 گرم
- آرد گندم؛ 150 گرم
- بیکینگ‌پودر؛ یک قاشق چای‌خوری
- خمیر تازه نان فانتزی؛ یک و نیم پیمانه
- شکر؛ دوسوم پیمانه
- پودر دارچین؛ یک قاشق چای‌خوری
- روغن مایع؛‌2 قاشق سوپ‌خوری
- شیر کم‌چرب؛ سه‌چهارم پیمانه

روش تهیه:

1 – فر اجاق‌گاز را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت با شماره 4 روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله، زردآلوها را خوب بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس هسته‌های آنها را بیرون بیاورید. حالا کاسه بلوری متوسطی آماده کرده، دیواره و کف آن را با کمی روغن چرب کنید، سپس عسل را در کاسه بریزید.

2 – 8 عدد از نیمه زردآلوها را روی عسل داخل کاسه بچینید. سپس بقیه زردآلوها را در دستگاه خردکن بریزید و به پوره تبدیل کنید. پوره را کناری بگذارید تا در پایان کار مورد استفاده قرار گیرد.

3 – ظرف گود دیگری آماده کنید و آرد، خمیر نان، شکر و دارچین را باهم مخلوط کنید. پس از آن، روغن و شیر را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4 – این مخلوط را روی نیمه‌های زردآلو بریزید و مدت 50 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که طلایی‌رنگ شده و خودش را بگیرد، در فر حرارت دهید. در پایان این مدت، این پودینگ را از فر خارج کرده و به همراه پوره زردآلو به‌عنوان سس میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین