مواد لازم:
برای شیرینی
آرد: 3 پیمانه
شکر: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده: یک پیمانه
تخممرغ همزده: یک عدد
خامه: سه قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
مواد رویه
کره نرم شده: یک سوم پیمانه
شکر: نیم کیلوگرم
شیر: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• تمام مواد خشک را خوب با هم مخلوط کرده و کره نرم شده را همراه با مابقی مواد به آنها اضافه کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
• از خمیر بدست آمده، به اندازه یک پرتقال هر دفعه جدا کرده و با وردنه آن را روی سطح آردی پهن کنید. (در این مورد، بهترین حالت، استفاده از دو برابر آرد و یک برابر شکر بر روی سطح صاف است) برای این کار از کاغذ روغنی نیز میتوانید استفاده کنید و به این طریق هر دو طرف خمیر را آردی و شکری کنید. ضخامت خمیر پهن شده باید کمی بیش از نیم سانتیمتر باشد.
• فرمهای مورد نظر را به خمیرها بدهید و آنها را با فاصله از هم روی کاغذ مخصوص شیرینی درون فر با حرارت 400 درجه فارنهایت به مدت 8- 5 دقیقه بپزید.
• تمام مواد رویه را با هم مخلوط کرده خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند.
• مخلوط رویه را درون چند کاسه تقسیم کرده و برای داشتن رنگهای مختلف، به آنها رنگهای مجاز خوراکی اضافه کنید.
• برای اینکه گزینههای بهتری برای تزیین شیرینیها داشته باشید میتوانید از قیف کاغذی مخصوص تزیین شیرینی استفاده کنید.
* برای تنوع بیشتر تزئینات، میتوانید از ترافلهای ریز رنگی نیز بر روی شیرینی استفاده کنید.
www.simplyrecipe.com