به گزارش همشهری آنلاین، پشمک شکلاتی از خوراکیهای بسیار خوشمزه و باب طبع اکثر افراد است. میتوانید از انواع شکلات تیره، شکلات شیری و… در تهیه این خوراکی خوشطعم استفاده کنید. آماده کردن پشمک شکلاتی بسیار راحت و آسان است و در زمان بسیار کوتاهی تهیه میشود. مواد اولیه و لازم برای آماده کردن این نوع پشمک نیز ساده و در دسترس است. میتوانید وانیل و زعفران را نیز در طرز تهیه این پشمک حذف کنید.
مواد لازم
شکلات تختهای: ۱۰۰ گرم
پشمک: ۵۰ گرم
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زعفران: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شیرینی حاجی بادام یزدی در کمتر از ۱۵ دقیقه
طرز تهیه سمنو در خانه | نکات طلایی پخت سمنو حرفهای شب عید
طرز تهیه شیرینی پفکی مخصوص عید نوروز
طرز تهیه و مراحل درست کردن پشمک شکلاتی
ابتدا پشمکها را کاملا از هم باز و جدا کنید.
شکلات را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا آب شود.
وانیل و زعفران را به شکلات آب شده اضافه و مخلوط کنید.
قالب مورد نظر را با روغن کمی چرب کنید.
کمی از شکلات آب شده را در قالبها ریخته و دور قالبها را بپوشانید.
۵ دقیقه قالب کاکائو را در فریزر بگذارید تا سفت شود.
حالا کمی از پشمکها را در قالبها فشرده قرار دهید.
مجددا یک لایه دیگر از شکلات را روی پشمکها بریزید.
قالبها را به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا پشمکهای شکلاتی کاملاً آماده شود.
منبع: غذالند