سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد الویه است. در این مطلب با طرز تهیه و فوت و فن این سالاد خوشمزه آشنا می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد الویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذاب‌تر است. عطر پیازچه آن‌قدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار می‌دهد و طعم جذابی را خلق می‌کند.

مواد لازم برای سالاد پیازچه

سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: ۳ لیوان
سینه مرغ آب‌پز و نگینی یا ریش شده: ۲ لیوان
خیارشور نگینی خرد شده: یک لیوان
پیازچه نگینی خرد شده: یک لیوان
شوید خرد شده: سه‌چهارم لیوان
ماست خامه‌ای: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت سالاد پیازچه

۱. ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.

۲. برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه‌ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

۳. سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.

فوت و فن‌ها

  • می‌توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.
  • به جای سینه مرغ می‌توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.
  • وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می‌شود تا سس بیشتری مصرف کنید.

منبع: ایرنا