به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حالا که فصل گوجهسبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعمش لذت ببریم.
مواد لازم برای تهیه خورشت گوجهسبز:
گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
گوشت: ۳۰۰ گرم
نعناع سرخشده: ۱ پیمانه
جعفری سرخشده: ۱ پیمانه
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
پیاز داغ: ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت خورشت گوجهسبز:
۱. گوشت را خرد کنید و با فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجهسبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد.
۲. در پایان پخت، زعفران و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
۳. به جای گوشت میتوانید در این خورشت از مرغ هم استفاده کنید.