«شهناز نظری» یکی از بانوانی است که در کارگاه شیرینیپزی توتک در سبو بزرگ مشغول پخت وپز این شرینی خوش طعم است. او میگوید: «توپر، قندی، شیرمال و گردویی ۴ نوع توتک است که قدیمترها در همه خانههای لواسانیها بهخصوص در ایام نوروز پخته میشد. حدود ۱۰ سال است که در کارگاهی که آقای رشیدی از اهالی لواسان در سبو بزرگ راهاندازی کرده، مشغول کار هستم. از زمانهای گذشته این شیرینی در همه خانهها پخته میشد و لواسانیها بهخصوص در ایام نوروز از مهمانانشان با این شیرینی پذیرایی میکردند. ما برای احیای سنت و حفظ دستور پخت شیرینی توتک و حفظ اصالت لواسان تلاش میکنیم و حمایت از کــارآفریـــنان میتواند موجب رونق این حرفه شود.»
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷
«توتک» یکی از شیرینیهای سنتی لواسان است که اکنون توسط چند نفر در کارگاهی جمع و جور، پخته و در فروشگاهها عرضه میشود.