به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، به کسانی که علاقهمند به تهیه کیک قابلمهای هستند پیشنهاد میکنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه تهیه کیک قابلمهای
روغن مایع: ۲/۳ لیوان
آرد: ۲ لیوان
شیر: ۱.۲۵ لیوان (یک و یکچهارم لیوان)
شکر: ۱.۵ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
بکینگ پودر: ۲.۲۵ قاشق چایخوری (دو و یک چهارم قاشق چایخوری)
وانیل: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه تهیه کیک قابلمهای
۱- برای شروع کار تهیه آرد و سه بار الک میکنیم. شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار میدهیم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغها و وانیل رو با همزن، انقدر هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
۲- آرد و با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل یکدست شود، شیر و روغن مایع را داخل مواد ریخته و هم میزنیم.
۳- کف قابلمه و اطراف آن را با کمی روغن چرب میکنیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم. روی شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کنی میزنیم، کیک را با حرارت کم به مدت یک ساعت میپزیم.
نکات کلیدی برای تهیه بهتر این کیک
۱- برای این کیک از آرد قنادی یا سه صفر استفاده کنید.
۲- این کیک به دلیل بافت اسفنجی که داره مناسب خامه کشی است.
۳- تمام مواد کیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط بزارید تا هم دما با محیط شود.
۴- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود.
۵- حین پخت کیک به هیچ عنوان درِ قابلمه را برندارید چون کیک شما پف نمیکند.
۶- برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک میکنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان کیک پخته است.