به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرانکوک، سالاد کلم (coleslaw) یکی از پرطرفدارترین سالادهای ساده در جهان است. ما ایرانی ها بیشتر با سالاد کلم سفید آشنا هستیم که با سس شیرین تهیه میشود. اما شرقیها معمولا به این سالاد کمی کلم قرمز هم اضافه میکنند که رنگ آن را زیباتر و متنوع میکند. علاوه بر کلم سفید (و در صورت تمایل کلم قرمز) از هویج و کشمش هم در این سالاد استفاده میشود.
مواد لازم برای سالاد کلم
- کلم سفید ۱ عدد
- هویج متوسط ۵ عدد
- شکر نصف لیوان
- کشمش بدون دم ۱ لیوان
- سس مایونز ۱ لیوان
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد ۱ قاشق
- سرکه سفید نصف قاشق
- آبلیمو ۱ قاشق
- پودر شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد کلم با کشمش
► مرحله اول
کلم سفید را روی تخته آشپزی قرار دهید و از یک گوشه شروع به خرد کردن کنید. سپس آنها را شسته و آبکشی کنید. هویج ها را بشویید و به صورت درشت رنده کنید. کلم و هویج را باهم در یک کاسه بریزید.
► مرحله دوم
ظرفی را برای آماده کردن سس حاضر کنید. سس مایونز را در آن بریزید. آبلیمو و سرکه سفید را اضافه کنید و هم بزنید. شکر را به سس اضافه کنید و آنقدر خوب بهم بزنید تا شکر کاملا در سس حل شود. در نهایت نمک و فلفل و سپس پودر شوید خشک را اضافه کنید.
► مرحله سوم
کشمش ها را روی مخلوط سالاد بریزید و سس را اضافه کنید. روغن کنجد را در آخر روی سالاد بریزید و سالاد را به مدت ۲ یا ۳ ساعت قبل از سرو کردن درون یخچال قرار دهید.
نکات کلیدی تهیه سالاد کلم
- مقدار شکر سس را میتوانید به دلخواه تنظیم کنید.
- سالاد کلم همراه غذاهای فست فودی مثل پیتزا هم سرو میشود.
- برای تهیه سالاد کلم سفید و قرمز میتوانید مقداری کلم قرمز را هم در ابتدا خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.