به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آرگا، یکی از خوشمزهترین غذاهای سفرههای ایرانی شوید پلو است که عطر و طعم خاص و بینظیری دارد. تهیه شوید پلو در منزل بهراحتی امکانپذیر است و شما میتوانید با مقداری برنج و شوید و روغن و نمک این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
شوید پلو را میتوانید به عنوان پلو پایه با مرغ و ماهی و تن ماهی و میگو و ماست موسیر و انواع سالاد میل کنید. شوید استفاده شده در این غذا میتواند خشک یا تازه باشد و علاوه بر این شوید عطر و طعم خاص و بینظیری به این غذا میدهد.
مواد لازم برای ۳ نفر
برنج : ۵۰۰ گرم
روغن : ۵ قاشق سوپخوری
شوید تازه خرد شده : ۲۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه شوید پلو
در مرحله اول دستور پخت شوید پلو، ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک خیس کنید. شویدهای تازه را بهخوبی بشویید و آنها را خرد کنید.
سپس در قابلمهای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد. بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را درون قابلمه بریزید و بعد از اینکه برنج جوش خورد و به مرحله آبکشی رسید، برنج را در درون آبکش بریزید. دوباره قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مقداری روغن در ته قابلمه بریزید و چند عدد شوید سالم و خرد نشده را در ته قابلمه با یک لایه نان قرار دهید و برنج و شوید تازه خرد شده را را به صورت لایهلایه روی هم بریزید و سپس مقداری آب و روغن را با هم مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سپس در قابلمه را به همراه دم کنی بر روی قابلمه قرار دهید.
نکاتی در طرز تهیه شوید پلو
۱. اگر میخواهید از شوید خشک استفاده کنید حتما شوید را در مرحله آبکشی به برنج اضافه کنید.
۲. استفاده از تهدیگ سیبزمینی و ته دیگ کاهو نیز برای این غذا میتواند مناسب باشد.
۳. برای تهدیگ شوید پلو میتوانید از تهدیگ زعفرانی که از مخلوط زعفران و ماست تهیه میشود نیز استفاده کنید.