تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴

برخی راهکارهای مناسب برای از بین بردن بوی مرغ قبل از پخت و از بین بردن بوی مرغ بعد از پخت را در این مطلب بخوانید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، برای از بین بردن بوی مرغ ممکن است شما به طعم برخی موادی که به مرغ اضافه می‌کنید، حساس باشید و نتوانید طعم و بوی برخی مواد افزودنی را تحمل کنید. در این حالت توصیه می‌شود که از چند تکه هویج یا ساقه کرفس برای از بین بردن بوی مرغ استفاده کنید. برخی راهکارهای مناسب برای از بین بردن بوی مرغ قبل از پخت و از بین بردن بوی مرغ بعد از پخت را در ادامه مطالعه کنید:

آب لیمو

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ بهتر است که قبل از پخت، آن را ساعتی در سس یا آب لیمو بخوابانید. با استفاده از این روش به راحتی می‌توانید بوی بد مرغ را از بین ببرید.

رزماری و پیاز

برای از بین بردن بوی مرغ هنگام پخت می‌توانید از گیاهان و ادویه‌جاتی مانند رزماری و پیاز استفاده کنید تا به راحتی بوی بد مرغ را از بین ببرید.

سیر

یکی دیگر از روش‌های بی‌نظیر برای رفع بوی مرغ، این است که مرغ را از قبل در سیر رنده شده بخوابانید.

نمک

شب قبل از پختن مرغ‌ها، روی آن نمک بپاشید و مرغ را در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس مرغ را خوب بشویید و با مقداری کره، تفت دهید و پخت  آن را ادامه بدهید.

سرکه

نیم‌ساعت پیش از پخت مرغ، تکه‌های مرغ را در سرکه، آب لیمو یا زردچوبه بخوابانید و پس از آن خواهید دید که بوی بد مرغ از بین خواهد رفت.

استفاده از ترکیب معطر

یک عدد سیب، دو عدد چوب دارچین، چهار عدد میخک، مقدار کمی زنجبیل و یک‌چهارم پیمانه سرکه برای از بین بردن بوی بد مرغ در این روش لازم است. طریقه استفاده از این مواد به این صورت است که باید هنگام پخت مرغ این مخلوط را به آب آن اضافه کنید. خواهید دید که بوی بد مرغ از غذایتان حذف خواهد شد.

برچسب‌ها