دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸
۰ نفر

سس‌ها برای داشتن غذای لذیذ بهترین گزینه هستند؛ همچنین آنها با خیساندن غذا، خوردن غذاهای خشک را آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کنند. در ادامه طرز تهیه ۳ نوع سس آموزش داده شده است؛ مطمئنا از اضافه کردنشان به رژیم غذایی خود پشیمان نمی‌شوید.

سس

به گزارش همشهری آنلاین، سس‌ها برای داشتن غذای لذیذ بهترین گزینه هستند؛ همچنین آنها با خیساندن غذا، خوردن غذاهای خشک را آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کنند. کلید آن یافتن تازه‌ترین و مغذی‌ترین موادی است که می‌تواند مواد مورد نیاز بدنتان را تامین کند. سس‌های سالم می‌توانند غلیظ یا رقیق باشند. آنها برای مزه بهتر غذا استفاده می‌شوند. به طور کلی، سس‌ها خاصیت مواد اصلی غذا را بیرون می‌آورند.

سس‌ها می‌توانند برای بدن مفید نیز باشند؛ البته در صورتی که سس خانگی باشد و ترکیبات طبیعی داشته باشد. سس‌هایی که از سوپرمارکت تهیه می‌کنید، گزینه خوبی نیستند. (عمدتا به خاطر محتوی نگه دارند و دیگر مواد شیمیایی افزودنی که اثرات مواد اصلی را کم و یا صفر می‌کنند.) همچنین سس‌های آماده می‌تواند برای سلامتی مضر باشد چراکه حاوی ارزش بالای کالری است بویژه سس‌هایی که با تخم مرغ تهیه شده‌اند مثل مایونز. اگر شما هم مایلید سس خانگی ساده و سالم داشته باشید باید دستور تهیه آنها را بدانید؛ در ادامه طرز تهیه ۳ نوع سس آموزش داده شده است؛ مطمئنا از اضافه کردنشان به رژیم غذایی خود پشیمان نمی‌شوید.

طرز تهیه ۳ نوع سس خانگی خوشمزه

سس قارچ

مواد لازم برای درست کردن

پیاز یک عدد
قارچ ۲۶۰ گرم
خامه یک پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
 نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس قارچ

۱- قارچ‌ها و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. ابتدا قارچ‌ها را در تابه  بریزید به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
۲-  بعد از گذشت ۵ دقیقه پیاز را هم به آن بیفزایید.
۳- نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزد و نرم شود.
۴- بعد از پخت خامه را هم اضافه  کنید.
۵-  پنج دقیقه دیگر زمان بدهید تا مخلوط به جوش بیاید و مرتب آن را هم بزنید.
۶- وقتی سس به غلظت دلخواه رسید صبر کنید تا خنک شود بعد سرو کنید.

طرز تهیه ۳ نوع سس خانگی خوشمزه

سس گوجه‌فرنگی

آب یک پیمانه
رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق غذاخوری ( طرز تهیه رب‌ خانگی | فوت کوزه‌گری درست‌کردن رب گوجه‌فرنگی در خانه )
آب لیموترش  نصف پیمانه
آرد سفید یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سس گوجه‌فرنگی

۱- در قابلمه‌ای مناسب کره را ذوب  کنید. بعد رب گوجه‌فرنگی، آرد، نمک و فلفل را بریزید و تفت دهید تا رب گوجه‌فرنگی رنگ زیبایی پیدا کند و بوی خامی آرد هم از بین برود.

۲-  آب را هم اضافه کنید تا مواد به جوش بیاید. سپس آن را هم بزنید؛ وقتی به غلظت مناسب رسید، نوبت اضافه کردن آب‌لیمو است. چند دقیقه دیگر روی شعله قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود، بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ۳ نوع سس خانگی خوشمزه

سس خردل

سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست‌فودی مثل هات‌داگ می‌اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند و در انواع برند هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم. برای آشنایی با طرز تهیه این سس پرطرفدار روی لینک زیر کلیک کنید: طرز تهیه سس خردل خانگی | با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

منابع: خراسان، نمناک

کد خبر 623439

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha