اما دلیل کمبود اعتبار مالی روی کاغذ باقی ماند. این طرح سال ۹۸ دوباره مطرح شد و اعتبار دریافت کرد. طرحی که این روزها صاحب بودجه و اعتبار شده اما با وجود خبرهای خوش مسئولان مبنی بر اجرای موفقیتآمیز و پیشرفت آن هنوز هم گلایههایی در خصوص بعضی کاستیها شنیده میشود. «فریسا راد»، عضو هیأترئیسه شورایاری بریانک، با گلایه از مشکل خاموشی و تاریکی شبانه در محله بریانک میگوید: «یکی از مهمترین عوامل شکلگیری فضاهای بیدفاع شهری در محلهها تأمین نشدن نور کافی شبانه است.
موضوعی که اهالی بریانک در بسیاری از گزارشهای مردمی و مشکلات محله به آن اشاره کردهاند. عضو هیأترئیسه شورایاری محله بریانک در اینباره میگوید: «خیابانهای صفدری، محبوبمجاز، سلمان فارسی و پلهای عابرپیاده کنار بزرگراه نواب نور کافی برای تردد شبانه اهالی ندارند. همین موضوع باعث ایجاد ناامنی شبانه برای اهالی، بهویژه بانوان، شده است. بارها شاهد زورگیری و کیفقاپی در محله بریانک و محدودههای یادشده، بودهایم. متأسفانه قرار بود تأمین روشنایی این خیابان در اجرای طرح ساماندهی انجام شود، اما با وجود گذشت چند ماه از اجرای پروژه، هنوز خبری از رفع مشکل تاریکی شبانه نیست. با توجه به شروع نیمه دوم سال و فصل تاریکیها، در صورت ادامه این روند، شاهد تبعات تلختری میشویم.»
- طرحهای رهاشده
یکی از مهمترین اهداف اجرای این طرح ارتقای آموزشهای شهروندی و رفع بعضی از مشکلات شهری بود، اما به گفته دبیر شورایاری محله بریانک، هیچ نیاز و مشکل شهری در محله بریانک، رفع نشده است. «محمدحسن ابراهیمی» با بیان این مطلب میگوید: «رفع موانع از پیادهروها برای تردد آسان اهالی، اجرای طرح کاپ و... از جمله برنامههای ساماندهی طرح کنارگذر نواب بود، اما هیچکدام از آنها در محله اجرا نشد. این طرح همچنان سردرگم باقیمانده است.»