به گزارش همشهری آنلاین، مغز گردو دارای پروتئین، قند، آب و چند اسید آلی، مقدار کمی اسانس و ویتامینهای A، B، C، D و E است. این میوه حاوی اسیدهای چرب مفید و املاح معدنی نظیر کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر است، تا جایی که در برخی منابع، میزان فسفر آن را در رده منابع غنی ذکر میکنند. با گردو غذاها و خوراکیهای خوشمزه و مقویای میتوان درست کرد. در این مطلب طرز تهیه مربای گردو را آموزش دادهایم؛ بله و فقط کافی است آن را مزه کنید و گرفتارش شوید.
مواد لازم برای تهیه مربای گردو
چاقاله گردو: ۱ کیلوگرم
آهک: ۵ قاشق غذاخوری
شکر: ۵۰۰ گرم
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
هل: به دلخواه
چوب دارچین: به دلخواه
میخک: به دلخواه
طرز تهیه مربای گردو
۱. لایهای نازک از روی پوست گردوها را جدا کنید و آنها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.
۲. تهیه این مربا زمان زیادی میبرد. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورند.
۳. شکر را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاید. گردوها را اضافه کنید و بگذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزند.
۴. ادویه دلخواهتان مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد.
۵. مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. آن را در ظرف شیشهای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.
۲ نکته مهم برای تهیه انواع مربا
۱.شیشه استریل
از تمیزی شیشه مربا باید کاملا اطمینان داشته باشید که طول عمر خوبی داشته باشد. برای انجام این کار، شیشه را در آب جوش حداقل ۱۰ دقیقه خیس کنید. ظرف را در آب بگذارید تا خنک شود. بطری را روی یک حوله تمیز بگذارید تا خشک شود.
۲.شکر
برای تعیین مقدار مناسب شکر در تهیه مربا بهتر است قبل از افزودن شکر، میزان میوه را وزن کنید بر این اساس، شکر مورد نیازتان را اضافه کنید. اگر قصد دارید مربا را سریعتر بخورید، میتوانید به منظور حفظ طعم اسیدیته میوهها شکر کمتری استفاده کنید. اما در این مورد، مربا زمان کمی کمتری خواهد ماند. به طور کلی، توصیه میشود برای یک کیلوگرم میوه، یک کیلوگرم شکر اضافه کنید، اما اگر میوه شما بسیار شیرین بود، میتوانید این مقدار را کاهش دهید.
منابع: ایرنا، خراسان