نگهداری برخی مواد غذایی مانند نان و گوجه در یخچال نه تنها آن‌ها را تازه نگه نمی‌دارد بلکه باعث فاسد شدن آن‌ها نیز می‌شود. در این مطلب به پنج مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آنها در یخچال باعث فساد می‌شود و مصرف آن مضر خواهد بود.

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یخچال‌هایی که امروزه تقریبا در تمامی خانه‌ها قرار دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده می‌شوند الهام گرفته از یخچال‌های طبیعی هستند که میلیون‌ها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.

در این‌که یخچال و فریزرها در نگهداری مواد غذایی مکان‌های مناسبی هستند و از فاسد شدن آنها جلوگیری می‌کنند هیچ شکی نیست اما نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال نه تنها مناسب نیست بلکه باعث فاسد شدن آنها و ایجاد باکتری می‌شود. در ادامه این گزارش به پنج مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آنها در یخچال باعث فساد می‌شود و مصرف آن مضر خواهد بود.

نان

نگهداری نان در یخچال، آن را بیات و خشک می‌کند. نگهداری نان در مکان خشک و خنک مانند کابینت یا سطل نان باعث طراوت بیشتر می‌شود و برای مدت طولانی‌تری قابل استفاده می‌شود.

موز

برخلاف عقیده بسیاری از افراد، نگهداری موز در یخچال یک اقدام کاملا اشتباه است؛ چراکه سلول‌های این میوه تحمل سرما را ندارند و در زمان بسیار کوتاهی فاسد می‌شوند. پس موز را تازه میل کنید و از قرار دادن آن در یخچال اجتناب کنید.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی اغلب در یخچال نگه داری می‌شود اما این‌که در سرما نگهداری می‌شود به غشای داخل میوه آسیب می‌رساند و طعم و بافت آن را تغییر می‌دهد.

سیب‌زمینی

سیب‌زمینی بدترین مواد غذایی ممکن برای نگهداری در یخچال است. نشاسته موجود در سیب زمینی در یخچال و در سرما تبدیل به قند می‌شود و در حین پخت، این قندها با آمینو اسیدها ترکیب می‌شوند و مواد شیمیایی مضر برای سلامتی انسان تولید می‌کنند.

قهوه

در صورتی که دوستدار قهوه و عطر آن هستید، به هیچ عنوان آن را در یخچال نگه داری نکنید؛ چراکه سلول‌های موجود در قهوه، عطر سایر مواد غذایی در یخچال را به خود جذب می‌کند و عطر خود را از دست می‌دهد.