به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، سالاد کدو حلوایی یک سالاد رژیمی ساده و خوشمزه است که با استفاده از کدو تنبل و انواع سبزیجات تازه تهیه میشود و برای گیاهخواران نیز مناسب است.
- طرز تهیه سوپ کدو حلوایی | سوپی برای درمان سرماخوردگی و تقویت قوای جسمی
- خواص بیشمار کدو تنبل | از تقویت سیستم ایمنی بدن تا بهبود بافت پوست
- طرز تهیه کیک کدو حلوایی | نکاتی که باید در مورد مواد اولیه کیکها رعایت کنید
آب پرتقال؛ یک پیمانه
شیره افرا؛ نصف پیمانه
پودر خردل؛ نصف قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده؛ یک قاشق غذاخوری
کدو حلوایی خرد شده؛ ۶۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
نمک؛ نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون؛ یکسوم پیمانه
کاهو یا کلم؛ ۶ پیمانه
پنیر به میزان دلخواه
طرز تهیه سالاد کدوحلوایی
۱- برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.
۳- برشهای کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید.
۴- چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
۵- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب مد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۶- کدوها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت ۲۶ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شود سپس آنها را از فر خارج کنید.
۷- برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط و بهتدریج روغن اضافه کنید.
۸- دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.
۹- در یک کاسه بزرگ، کاهو و نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید و روی آن پنیر بریزید، سپس بقیه سس را اضافه کنید.