به گزارش همشهری آنلاین، اسفناج این سبزی تیره رنگ منبع غنی از مواد معدنی، ویتامینها و سایر ریزمغذیهاست و میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. «خراسان» در مطلبی به دستور پخت املت اسفناج پرداخته است که در ادامه میخوانید.
مواد لازم
اسفناج: ۲ پیمانه
قارچ: ۵ عدد
تخممرغ: ۴ عدد
کره: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز به مقدار لازم
طرز تهیه املت اسفناج
۱- ابتدا ساقههای اسفناج را جدا کنید و برگهای آن را داخل ظرفی بریزید و بشویید.
۲- سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.
۳- داخل تابه اسفناج را بدون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود.
۴- سپس کره را به همراه کمی روغن به آن اضافه کنید.
۵- در تابه دیگر همزمان قارچهای خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود.
۶- قارچهای تفت خورده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.
۷- تخممرغها را داخل کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
۸- تخممرغها را به همراه ادویهها و نمک روی اسفناج و قارچ بریزید. صبر کنید تا تخممرغها خودشان را بگیرند. مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم کمی برشته شود. در پایان با گوجهفرنگی و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.
نکات
- شما میتوانید وسط املت مقداری پنیر پیتزا بریزید و آن را روی هم بیاورید تا املت اسفناج با پنیر داشته باشید.
- به دلخواه میتوانید لبههای املت را مانند کرپ روی هم بیاورید.
- میتوانید یک گوجهفرنگی نگینی شده را به همراه اسفناج و قارچ تفت دهید تا املت اسفناج با گوجهفرنگی داشته باشید.
- اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید میتوانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده هم به املت اضافه کنید.