به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، محققان چینی ۵۰۰ هزار انگلیسی را در طول یک دهه برای این مطالعه تحت بررسی قرار دادند؛ از داوطلبان در مورد مصرف نوشیدنی گرم آنها نیز سؤال شد و مشخص شد افرادی که چای و قهوه مصرف میکنند، احتمال ابتلایشان به زوال عقل ۲۸ درصد کاهش یافته است.
به گفته کارشناسان، مصرف قهوه به تنهایی یا همراه با چای نیز تا ۴۰ درصد با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل پس از سکته مغزی ارتباط داشت. محققان میگویند: یافتههای ما نشان میدهد که مصرف متوسط قهوه و چای بهصورت جداگانه یا ترکیبی با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط است.
به نظر میرسد که صرف قهوه یا چای به تنهایی نیز فوایدی دارد، حتی اگر بزرگسالان فقط یک عدد در روز مصرف کنند.
این مطالعه توسط دانشمندان دانشگاه پزشکی تیانجین انجام و در مجله PLoS Medicine منتشر شد.