یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای پاییز و زمستان سوپ است که یکی از مقوی‌ترین سوپ‌ها سوپ کدو حلوایی است که با انواع سبزیجات می‌شود آن را درست کرد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اکالا، یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای پاییز و زمستان سوپ است که یکی از مقوی‌ترین سوپ‌ها سوپ کدو حلوایی است که با انواع سبزیجات می‌شود آن را درست کرد. بعضی از افراد به کدو حلوایی علاقه ندارند، برای این فراد سوپ کدو حلوایی و شیر گزینه‌ مناسبی است به این دلیل که تمامی مواد پوره می‌شوند، در این مقاله می‌خواهیم به شما به این سوپ مقوی و خوشمزه را آموزش دهیم.

مواد لازم تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر

کدو حلوایی یک عدد متوسط

پیاز یک عدد

هویج یک عدد

آب مرغ چهار پیمانه

شیر نصف پیمانه

سیب زمینی دو عدد متوسط

فلفل به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

پابریکا به میزان لازم

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر مرحله به مرحله

مرحله اول: تمیز کردن سبزیجات

ابتدا در یک ظرف مناسب پوست کدو حلوایی، سیب زمینی و پیاز را جدا کرده و سپس درون کدو حلوایی را تمیز می‌کنیم و به اندازه‌های دلخواه برش می‌دهیم و سپس یک عدد پیاز و دو عدد سیب زمینی را خرد می‌کنیم.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و کدو حلوایی

یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و به میزان لازم روغن می‌ریزیم و پیاز را اضافه می‌کنیم و سپس بعد از تفت دادن پیاز به آن کدو حلوایی، سیب‌زمینی خرد شده و ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا) را اضافه و تفت می‌دهیم.

مرحله سوم: پخت سوپ

یک قابلمه دردار مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و همه مواد (پیاز، سیب‌زمینی، کدوحلوایی) تفت داده شده را می‌ریزیم و سپس به آنها چهار پیمانه آب مرغ اضافه و درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا سوپ ما آماده شود.

مرحله چهارم: اضافه کردن شیر

بعد از پخت سوپ با استفاده از گوشت کوب مواد سوپ را پوره می‌کنیم و سپس به آن نصف پیمانه شیر اضافه و با شعله ملایم درب قابله را میگذاریم تا سوپ ما به خوبی غلیظ شود.

مرحله آخر: سرو سوپ

بعد از آماده شدن سوپ آن را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا خنک شود و سپس در ظرف سرو می‌ریزیم و برای تزیین سوپ خود می‌توانید از جعفری تازه و خامه استفاده کنید.

نکات تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر

۱- زمانی که کدو و سیب زمینی نرم شود نشان دهنده پخت آنهاست.

۲- میزان مواد و ادویه کاملا به خودتان بستگی دارد و قابل تغییر است.

۳- برای داشتن طعمی متفاوت می‌توانید از کمی زنجبیل استفاده کنید.

۴- اگر آب مرغ نداشتین می‌توانید از اسانس مرغ استفاده کنید.

برچسب‌ها