به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، اگر در تعطیلات عید نوروز قرار است در وعدههای ناهار و شام از مهمانهایتان پذیرایی کنید تهیه این سوپ لذیذ را در برنامههایتان قرار دهید و مطئمن باشید که همه از طعم بی نظیر آن لذت خواهند برد. از فواید سوپ شیر میتوان به مقادیر بالای کلسیم برای استخوان سازی، خاصیت نرمکنندگی، کاهش سرطان روده به دلیل مقادیر بالای فیبر، کاهش کلسترول بدن، جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و جلوگیری از ابتلا به دیابت اشاره کرد. در این ادامه با طرز تهیه این سوپ بینظیر مجلسی آشنا میشوید.
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
گوشت مرغ ۳۰۰ گرم
جو پرک ۱/۲ لیوان
پیاز یک عدد
هویج ۲ عدد
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
جعفری یک دسته کوچک
قارچ ۸ عدد متوسط
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ شیر
مرحله اول
برای تهیه سوپ شیر خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه میکنیم. در ادامه پیاز را تفت میدهیم تا سبک و شیشهای شود.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت مرغ را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم، سپس ۲ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه میافزاییم. در ادامه کمی صبر میکنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله سوم
کفهای روی سطح آب را از روی غذا خارج کنید، سپس حرارت را کمتر میکنیم و اجازه میدهیم گوشت مرغ نیمپز شود. پس از اینکه مرغ نیمپز شد، هویج را به صورت نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا باید صبر کنیم تا هویج کمی نرم شود، سپس جو پرک را به قابلمه اضافه میکنیم و کمی مواد را مخلوط میکنیم، سپس در قابلمه را میگذاریم تا جو لعاب بیندازد. حالا باید صبر کنیم تا مرغ به طور کامل بپزد.
مرحله پنجم
پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و به صورت ریشریش خرد میکنیم، سپس مجددا به قابلمه میافزاییم. در همین حین قارچ را به صورت ورقهای خرد میکنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله کره را به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم به طور کامل ذوب شود، سپس قارچها را به همراه آب لیمو ترش به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا آبشان کشیده شده و کاملا سرخ شوند.
مرحله هفتم
پس از اینکه قارچها به طور کامل سرخ شدند، آنها را به قابلمه اضافه میکنیم. در ادامه آرد را در تابهای که قارچها را تفت دادیم، با کمی کره تفت میدهیم تا خامیاش گرفته شود، سپس شیر گرم را کمکم اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
ابتدا کمی شیر اضافه کرده و با آرد ترکیب میکنیم تا آرد گلوله نشود، سپس باقیمانده شیر را اضافه کرده و به خوبی با آرد مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. در ادامه مواد را با هم به صورت مداوم مخلوط میکنیم تا کمی غلیظ شوند.
مرحله نهم
پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند، خامه را اضافه کرده و با شیر به خوبی مخلوط میکنیم، سپس به قابلمه سوپ اضافه میکنیم. در ادامه طعم سوپ را میچشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه میکنیم.
مرحله دهم
حالا باید اجازه دهیم سوپ روی حرارت بماند تا به غلظت مورد نظرمان برسد. توجه داشته باشید که این سوپ در زمان سرو کمی سفتتر میشود، پس نباید بگذاریم خیلی غلیظ شود. در نهایت سوپ را در ظرف میکشیم و با جعفری تزیین میکنیم.
نظر شما