به گزارش همشهری آنلاین، کیک انار یکی از شیکترین و خوشمزهترین کیکهای ایرانی است که برای پذیرایی ویژه از مهمانها در شب یلدا استفاده میشود.
مواد لازم
بیسکوییت پتیپور شکلاتی ۲ بسته
کره ۱۰۰ گرم
پودر ژله انار ۱ بسته
پودر ژله آلوئهورا ۱ بسته
شیر ۲ لیوان
طرز تهیه کیک انار یخچالی
۱ـ ابتدا بیسکوییت پتیپور را پودر کنید.
۲ـ کره را در محیط قرار داده و بعد از نرم شدن به بیسکوییتها اضافه کنید.
۳ـ درون قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کرده و بعد مخلوط بیسکوییت و کره را درون قالب ریخته و با پشت قاشق یا ته استکان آن را سفت کنید.
۴ـ قالب را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.
۵ـ ژله آلوئهورا را با یک لیوان آب جوش به روش بنماری تهیه کرده و بعد یک لیوان شیر به آن اضافه کرده و هم بزنید.
۶ـ قالب را از درون یخچال بیرون آورده و مخلوط ژله آلوئهورا را روی بیسکوییتها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید.
۷ـ بعد از دو ساعت ژله انار را به همان ترتیب آماده کرده (با یک لیوان آب جوش حل کرده به روش بن ماری) و بعداز آن شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید و بر بیسکوییتها بریزید.
۸ـ مجددا قالب را درون یخچال قرار دهید و بعد از ۳ ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و کیک را تزیین کنید.
میتوانید روی کیک را با دانههای انار یا شکلات آب شده تزیین کنید.