به گزارش همشهری آنلاین، انتخاب به نقل از نیویورکپست نوشت: در این رستوران دیگر لازم نیست مصرف کاکائو خود را به دسر محدود کنید. بلکه میتوانید عناصر شکلات را روی چیزبرگر، مرغ کبابی و گوشت کبابی بریان امتحان کنید.
مدیر این کافه میگوید این طرح شکلاتی را از آشپزی سنتی کارائیب الهام گرفته که در خوراکیهای خود از شکلات استفاده میکنند. سر آشپز ۳۹ ساله این رستوران، ریکاردو ابالدیا است که از شکلات در رنگهای مختلف آن، تیره و روشن، جامد و مایع، شیرین و شور، تقریباً در همه غذاهای منوی رستوران استفاده میکند.
برایمان در ساندویچ مرغ کبابی از ترکیب سس بالزامیک، شکلات، مرغ کبابی و مارچوبه روی نان استفاده میشود. از خوراکیهای محبوب این رستوران میتوان به پنیر چدار شکلاتی و ژامبون غوطهور در شکلات اشاره کرد.