همشهری آنلاین: اسید فولیک ویتامینی است که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها از جمله غلات کامل یا سبوس‌دار، میوه‌ها، لوبیا و سایر حبوبات، سبزی‌های برگ‌دار و برخی گوشت‌ها وجود دارد.


این ویتامین برای زنان در دوران باروری اهمیت زیادی دارد.

ثابت شده است که اسید فولیک به کاستن خطر نقائص مادرزادی در نوزاد مانند بیرون‌زدگی نخاع از ستون فقرات (اسپاینا بیفیدا) کمک می‌کند.

زنی که قصد دارد باردار شود یا می‌تواند باردار شود باید مکمل‌های اسیدفولیک دریافت کند.

زنان باید از مدتی کافی قبل از باردار شدن مصرف اسید فولیک را آغاز کنند و در تمام طول بارداری آن را ادامه دهند.

HealthDay News,23 Oct.,2006