به عید نزدیک می‌شویم و سمنو که یکی از مواد اصلی سفره هفت‌سین است این روزها محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند. در ادامه با روش نگهداری سمنو به مدت طولانی آشنا می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین، نگهداری سمنو در یخچال با دمای میان ۲ تا ۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ روز یا حداکثر ۲ ماه ماندگاری دارد. البته در همین مدت هم توجه داشته باشید که اگر مزه سمنو تغییر کرد و مزه ترشیدگی داد و یا کپکی روی آن پیدا شد حتماً آن را دور بریزید.

دقت کنید که به علت استفاده از گندم و نداشتن مواد نگه‌دارنده مدت نگهداری بیشتر ۳ ماه باعث فاسد شدن سمنو می‌شود.

می‌توانید سمنو را داخل یک نایلون فریزر درون فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده آن را از فریزر بیرون آورده و همین‌طور ساده درون یک ظرف بگذارید تا کم‌کم یخ آن باز شده و مجددا به صورت خمیری خود درآید.

► این نکته را هیچ‌وقت فراموش نکنید که بهترین زمان خوردن سمنو مثل مواد غذایی دیگر نزدیکترین زمان به تاریخ تولید آن است.

طرز تهیه سمنو خانگی |‌ برای خوشرنگ شدن سمنو چه کنیم؟

برچسب‌ها