تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸

درست کردن حلوای سه آرد مجلسی و برآمدن از پس آن برای خیلی‌ها نقطه پایان کدبانو بودن و آشپزی حرفه‌ای به حساب می‌آید. این حلوا بافت نرمی دارد و تهیه اصولی آن با قلق‌هایی همراه است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، درست کردن حلوای سه آرد مجلسی و برآمدن از پس آن برای خیلی‌ها نقطه پایان کدبانو بودن و آشپزی حرفه‌ای به حساب می‌آید. این حلوا بافت نرمی دارد و تهیه اصولی آن با قلق‌هایی همراه است.

مواد لازم حلوا

آرد سفید ۱۲۵ گرم

آرد برنج ۱۲۵ گرم

آرد نخودچی ۱۲۵ گرم

شکر ۳ لیوان فرانسوی

آب یک و نیم لیوان

گلاب  ۱ لیوان

زعفران غلیظ  یک سوم لیوان

کره ۲۰ الی ۲۵ گرم

روغن  ۲۰۰ گرم

طرز تهیه حلوا سه آرد مجلسی

آب و شکر و گلاب را روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر به خوبی در این مواد حل شده و شهد حلوا آماده شود. پیش از زمان قل زدن و جوش آمدن قابلمه را از روی حرارت بردارید. آرد سفید را در قابلمه الک می‌کنیم و ۵ دقیقه آن را تفت می‌دهیم. سپس آرد برنج و آرد نخودچی را به نوبت اضافه می‌کنیم و ۵ دقیقه تفت می‌دهیم. هر سه آرد را دوباره الک می‌کنیم. سپس روغن را اضافه کرده تا اندازه‌ای تفت می‌دهیم که این مواد به رنگ طلایی دربیایند. مواد را از روی حرارت برمی‌داریم و در مرحله بعد کم‌کم شهد و زعفران را اضافه و کامل یکدست می‌کنیم. حلوا را دوباره روی حرارت قرار می‌دهیم و تا ۵ دقیقه تفت می‌دهیم. حلوا نباید حالت خشک داشته باشد و با کمی چسبندگی باید بتوانید به راحتی آن را از ظرف جدا کنید. در مرحله آخر به مدت چند دقیقه مواد داخل قابلمه یا تابه داغ را گهواره کنید. با دو دستگیره دو طرف ظرف را بگیرید و مواد حلوا را با یک حرکت منظم به حاشیه ظرف ببرید و برگردانید. این کار باعث انسجام بافت حلوا و یکدست شدن آن می‌شود.

نکته آخر

برای تزیین این حلوای سه آرد مجلسی می توانید از انواع ماسوره‌ استفاده کنید. بافت نرم آن قابلیت این را دارد که بهترین نقش‌ها را روی آن بیندازید و یک حلوای چشم‌نواز را در سفره‌تان داشته باشید.

برچسب‌ها