تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۴

ماقوت نام دسری بی‌نظیر و خوشمزه در یزد است. این دسر خوشمزه بسیار مقوی و سالم است.

به گزارش همشهری آنلاین، ماقوت  نام یک دسر محلی در یزد است. اگر به دنبال یک دسر مقوی هستید می‌توانید ماقوت را که روش پخت آسانی دارد امتحان کنید.

مواد لازم

برای تهیه این دسر به مواد زیر نیاز داریم:

نشاسته گل: دو قاشق غذاخوری

شکر: دو سوم فنجان

آب: دو لیوان

گلاب: نصف فنجان

زعفران: به میزان دلخواه

خلال بادام و خلال پسته: برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه دسر ماقوت 

برای تهیه ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد حل می‌کنیم. سپس نشاسته را کم کم به آب جوش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. اجازه می‌دهیم نشاسته به جوش آید.

زعفران را در ۲ قاشق آب حل و همراه شکر به مواد اضافه می‌کنیم. به هم زدن ادامه می‌دهیم تا شکر حل شود. در آخر گلاب را می‌ریزیم و از روی حرارت بر می‌داریم. سپس خلال بادام را اضافه می‌کنیم.