به گزارش همشهری آنلاین، لیمو یکی از خوراکیهای محبوب تابستانی است و علاوه بر خواص زیادی که دارد، استفاده از انواع لیمو و آب لیمو در نوشیدنیها، غذاها و دسرها عطر و رنگ را به سفره وارد میکند. در اینجا دو ایده جالب و جدید برای تزئین و گارنیش غذا با کمک لیمو داریم:
ایده اول؛ ساختن شکل ماهی با لیمو
۱- برای شروع یک لیموی نسبتا درشت انتخاب کنید و خوب بشویید تا مواد شیمیایی از پوست لیمو پاک شود. پوست اکثر لیموها برای ماندگاری طولانیتر با پوششی خاص روکش میشود.
۲- یک برش طولی و نازک بزنید. هرچه برش شما به مرکز لیمو نزدیکتر باشد نتیجه کار مرتبتر خواهد بود.
۳- در این مرحله این حلقه لیمویی را از وسط نصف کنید.
۴- حالا یک برش به موازات پوست لیمو از داخل یکی از نیمهها بزنید و نیمه دیگر را از داخل آن برش رد کنید و شکل ماهی ایجاد کنید.
ایده دوم؛ پیچ دادن لیمو
یکی از روشهای ساده و فانتزی بریدن لیمو، پیچ دادن آن است، به خصوص وقتی زمانی برای انجام تزئینات پیچیده ندارید:
۱- یک برش لیمو یا لیموترش را که به شکل حلقه است تا نیمه برش دهید.
۲- حالا دو طرف برش را در دو جهت مختلف بچرخانید و تزیین شما آماده است تا در بشقاب قرار گیرد.
نکته: ترکیب لیموترش سبز و زرد به دلیل تفاوت رنگها زیباتر خواهد شد.
گارنیش چیست؟
گارنیش مادهای است که به عنوان دکوراسیون یا تزئیناتی که روی یک نوشیدنی و یا به همراه یک ظرف غذا آماده میشود. درواقع تزئین یک ماده غذایی که با آن سرو میشود به عنوان گارنیش (اصطلاح فرانسوی به معنای گارینه) توصیف میشود.