به گزارش همشهری آنلاین، برای اینکه زعفران عطر و رنگ خوبی داشته باشد به این نکات توجه کنید. هیچ وقت زعفران را پودر شده نگهداری نکنید. همیشه آن مقداری را که میخواهید استفاده کنید پودر کنید؛ به این ترتیب رنگ و عطر زعفران بیشتر حفظ میشود.
دم کردن زعفران با آب گرم، روشی سنتی است که بیشتر ما از آن استفاده میکنیم. روش مدرن هم این است که زعفران را با یخ دم میکنند. اما کدام روش بهتر است؟ طبق تجربه افراد متخصص، روشی هست که رنگ و عطر زعفران را بیشتر میکند. این روش ترکیبی از سنتی و مدرن است. اول زعفران آسیاب شده را داخل ظرف بریزید. بعد روی آن تکه یخی قرار دهید و بگذارید یخ خودش آب شود. سپس روی آن آب جوش بریزید. این کار باعث میشود به زعفران شوک وارد شود و عطر و رنگ بهتر و بیشتری داشته باشد. البته استفاده از زعفران مرغوب و باکیفیت، در میزان عطر و رنگ آن تأثیر بسیاری دارد.