به گزارش همشهری آنلاین، بوقلمون سرشار از فسفر است که نقش اساسی در حفظ و تشکیل توده استخوانی و دندانها دارد، در رشد و ترمیم بافتها موثر است و به تنظیم PH خون کمک میکند.
بوقلمون را باید منبع غنی از آهن و روی دانست که بهخصوص در تولید سلولهای جدید، هورمونها و ناقلهای عصبی، در واکنشهای ایمنی، تشکیل ماده ژنتیک سلولی، ادراک مزهها، بهبود جراحات و رشد جنین موثر است.
گوشت بوقلمون بهخصوص سینه آن فاقد چربی و کلسترول است مقدار چربی اشباع آن بسیار پایین و کمتر از یک گرم در هر ۱۰۰ گرم است. این نوع چربی در این مقدار گوشت گاو ۶ گرم و در گوشت گوسفند ۹ گرم است.
پروتئینهای موجود در بوقلمون جزو انواع کمچرب است که میتواند تمام اسیدهای آمینه ضروری برای حفظ و تشکیل بافت عضلانی را تامین کند. علاوه بر این، بوقلمون سرشار از ویتامینهای گروه B است که برای تامین انرژی و متابولیسم ضروری خواهند بود.
گوشت بوقلمون به دلیل سرشار بودن از تریپتوفان که اسیدآمینه ضروری و پیشنیاز تشکیل سروتونین است موجب بهبود خلقوخو و اشتها میشود.
تریپتوفان همچنین بهعنوان ترکیب طبیعی مقابله با بیخوابی نیز شناخته میشود و بهتر است افرادی که دچار بیخوابی و دیگر اختلالات خواب هستند حتما گوشت بوقلمون را در رژیم غذاییشان بگنجانند.