به گزارش همشهری آنلاین، اگر تا امروز کدو حلوایی را به عنوان یک دسر نوش جان کردهاید یا از آن در تهیه کیک و شیرینی استفاده کردید این بار نوبت آن است که با این صیفی خوشمزه غذا درست کنید.
تهیه سوپ کدوحلوایی بسیار ساده است و به گفته سرآشپز سی ان ان فود، تنها به دو ماده اولیه نیاز دارد. کافی است یک عدد پیاز سفید یا زرد را نگینی خورد کنید و در دو قاشق روغن زیتون به مدت پنج دقیقه تا زمانی که پیازها نرم و سبک شوند تفت دهید.
یک عدد کدوحلوایی متوسط را بعد از شستشو پوست گرفته و مکعبی خُرد کنید. به پیازها اضافه کرده و پنج دقیقه دیگر تفت دهید تا کدوها طلایی شوند.
اکنون با سه پیمانه عصاره سبزیجات یا مرغ به مواد اجازه پخته شدن دهید.
نکته: ابتدا شعله را تا زمان جوش آمدن سوپ بالا ببرید و سپس به مدت نیم ساعت و با دمای کم به مواد اجازه پخته شدن دهید.
نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه اضافه کنید. سوپ را از روی شعله بردارید. در مخلوط کن یا بلندر آن را پوره کنید.
مجددا به مدت نیم ساعت و بدون در سوپ را بپزید. در صورت تمایل، در نهایت نیم پیمانه خامه اضافه کنید.
سوپ مخملی و خوشمزه شما حاضر است.
نکات کاربردی:
۱- برای داشتن بافت بهتر میتوانید سوپ را از صافی رد کنید.
۲- با کمی گشنیز ساطوری شده و یا نان تست برشته شده سوپ خوشرنگ خود را تزئین کنید و نوش جان.
۳- کدو حلوایی یا کدو تنبل، هر دو را میتوانید در تهیه این سوپ استفاده کنید. این کدوها منبع بسیار خوبی از ویتامینهای سی، ای و گروه بی هستند.
۴- با حذف خامه و استفاده از عصاره سبزیجات یک سوپ وگن خواهید داشت.