مواد لازم:
کره مارگارین:سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: 2 پیمانه
پودر کاری: 5 قاشق چایخوری
کدو حلوایی: یک کیلو و سیصد گرم؛ به قطعات ریز تقسیم شود.
سیب سبز متوسط: 2 عدد؛ خرد شود.
آب مرغ: 3 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
سرکه سیب: یک پیمانه
طرز تهیه:
• درون قابلمه بزرگی، مارگارین را ذوب کرده و پیاز را تا حدی که نرم شود درون آن تفت دهید.
• ابتدا پودر کاری سپس سیب، کدو، آب مرغ و نمک را به ظرف اضافه کرده و بگذارید بجوشند.
• حرارت را کم کرده 25 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب و کدوها نرم شوند آنها را حرارت دهید.
• دو پیمانه از آب سوپ را از قابلمه برداشته و کنار بگذارید.
• باقی مانده سوپ را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن را پوره کنید سپس پوره را درون قابلمه برگردانید.
• سرکه سیب را به محتوای قابلمه اضافه کرده سپس 2 پیمانه آب سوپی را که کنار گذاشته بودید به ظرف اضافه کرده؛ این کار را به دفعات و بتدریج انجام دهید تا غلظت مورد نظرتان حاصل شود فقط مراقب باشید خیلی غلیظ نشود.
• در صورت لزوم سوپ را دوباره گرم کنید.
• فلفل را به سوپ اضافه کرده و پس از آن که سوپ را درون کاسههای مورد نظر ریختید روی آن را با قطعات ریز شده سیب تزیین کنید.
www.ivillage.com