به گزارش همشهری آنلاین، بادمجان شکم پر گیلانی خیلی ساده است و شما میتوانید به همراه کته یا نان تازه سرو کنید و یک ایده خوب برای مهمانی نیز است. بادمجان شکم پر گیلانی به همراه سس غلیظ شده و گوجه سرخ شده سرو میشود و شما میتوانید بنا به ذائقه خود مقدار ترشی و شیرینی این غذا را کم و زیاد کنید.
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر گیلانی
بادمجان: ۶ عدد
گردو: ۱.۵ پیمانه
پیاز چرخ شده: ۱.۵ قاشق غذاخوری
حریره سیر: ۱.۵ قاشق مرباخوری
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
چوچاق و خالیواش: از هر کدام یک قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
- چی بپزم؟ | طرز تهیه ۶ غذای خوشمزه با بادمجان
- طرز تهیه زیتون پرورده | فوتوفن خوشمزه شدن این چاشنی گیلانی
طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه به سبک گیلانی
مرحله اول: آماده سازی بادمجان
از بادمجان های قلمی و نازک استفاده کنید. بادمجانها را پوست بگیرید و برای زیبای غذا بهتر است کلاهک روی بادمجان را جدا نکنید و به مدت ۲۰ دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله دوم: آماده سازی مواد
گردو ها را باید خرد کنید. بهتر است گردو ها را کمیدندان گیر یعنی کمی درشت خرد کنید تا مزه آن در غذا احساس شود و برای خرد کردن آن از هاون یا غذاساز با دور کند استفاده کنید. پیاز را پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید و یا میتوانید رنده بزنید. سیر را نیز پوره یا رنده کنید.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
داخل یک تابه روغن ریخته و گردو و رب انار و سبزی ها و پیاز و سیر را به همراه کمینمک اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا حدود ۱/۳ از مواد را داخل تابه قرار دهید و مابقی را خارج کنید. به محتویات داخل تابه ۱ لیوان آبجوش اضافه کنید.
مرحله چهارم: پخت بادمجان شکم پر گیلانی
بادمحان های سرخ شده را روی تخته آشپزی قرار دهید و یک شکاف روی آن ایجاد کنید و از مواد تهیه شده گردو داخل بادمجان ها را پر کنید و داخل سس قرار دهید و در تابه را قرار دهید و بگذارید تا سس غلیظ و بادمجان شکم پر گیلانی جا افتاده شود.
نکات کلیدی
میتوانید از خالیواش و چوچاق خشک یا تازه استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید از رب انار ترش یا ملس یا دانه های انار خشک نیز در سس استفاده کنید.
بادمجان ها را خوب خشک کنید تا روغن کمتری به خود جذب کند.
یه دلخواه میتوانید از رب انار نیز استفاده کنید.
منبع: برترینها