به گزارش همشهری آنلاین، خورش بادمجان با گوشت چرخکرده بهشدت خوشمزه و مجلسی است و شما می توانید برای مهمانی ها خود به راحتی تهیه کنید.
شما می توانید برای چاشنی این خورش از غوره یا رب لیمو عمانی و یا حتی پودر آن استفاده کنید و طعم نهایی را به خورشت بدهید. همچنین میتوانید از بادمجان قلمی یا دلمه ای و به دلخواه برای تزیین از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ ق غذا خوری
بادمجان: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
لپه: ۱/۲ پیمانه
غوره یا رب لیمو یا پودر لیمو: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
مرحله اول: آماده سازی
اگر می پخواهید لپه استفاده کنید باید لپه را برای یک ساعت خیس کنید و یک بار بجوشانید تا کف آن از بین برود و نیم پز شود. بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها از بین برود.
مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان
بادمجانها را آبکشی کنید و روی یک دستمال نخی قرار دهید. سپس داخل یک تابه کمی روغن ریخته و بادمجانها را سرخ کنید. گوجهها را نیز بشورید و به صورت حلقهای برش بزنید و داخل تابه سرخ کنید و کنار قرار دهید.
مرحله سوم: تفت دادن گوشت و پیاز
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن داخل تابه گود سرخ کنید تا شیشه ای شود و بعد گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و در ادامه باید ادویه ها را به همراه رب اضافه کنید تا عطر ادویه ها بلند شود و بوی خامی رب از بین برود.
مرحله چهارم: پخت خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
در ادامه لپه را نیز به همراه مواد کیم تفت دهید. حالا باید بادمجانها و گوجه سرخ شده را به همراه یک پیمانه آبجوش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا افتاده و لپه پخته شود و در نیم ساعت آخر باید غوره یا پودر لیمو را اضافه کنید و نمک خورش را تست کنید و بعد از جا افتادن سرو کنید.
منبع: برترینها