به گزارش همشهری آنلاین، برای پخت جوجه با سس زرشک میتوانید آن را داخل سیخ چوبی بزنید و یا داخل مواد مرینت بزنید و کف سینی فر یا سولاردم یا هواپز خود قرار دهید؛ اگر میخواهید این جوجه را تهیه کنید میتوانید منقل آماده کرده و جوجه را کباب کنید که در هر سه روش خوشمزه و آسان است. شما میتوانید این جوجه خوشمزه را به همراه یک کته زعفرانی برای مهمانی ها سرو کنید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۲ عدد
زرشک: ۱/۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
رب: ۱ ق غذا خوری
کره: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه
مرحله اول: آماده سازی مرغ
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و بشویید و بعد به صورت مکعبی ریز خرد کنید و یا میتوانید به دلخواه یک مرغ کامل را به صورت جوجه کبابی خرد کنید؛ اگر جوجه را به صورت استخوان دار دوست دارید میتوانید استخوان سینه را نگیرید و برش بزنید.
مرحله دوم: تهیه سس زرشک
زرشک خیس خورده را به همراه پیاز پوست گرفته و رب و روغن مایع داخل غذاساز یا میکسر یا به همراه گوشتکوب برقی بزنید تا خوب له و پوره شود؛ اگر هیچ کدام را نداشتید باید زرشک را خوب له کنید و با پیاز رنده شده و رب مخلوط کنید. سینه مرغ خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خورد هم برود.
مرحله سوم: تهیه جوجه با سس زرشک در فر و تابه
در ادامه سیخهای چوبی برای برای نیم ساعت داخل آب گرم قرار دهید تا حین سرخ کردن نسوزد. سپس سینه مرغ طعمدار شده را به سیخهای چوبی بزنید و داخل یک تابه معمولی یا گریل کمیکره ریخته و جوجهها را سرخ کنید؛ اگر میخواهید آن را داخل فر تهیه کنید سینههای طعم دار شده را روی سینی فر چیده و کمیکره روی آنها قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود.
نکات کلیدی
اگر در فر این جوجه با سس زرشک را میپزید دقت کنید زیاد زمان ندهید که جوجه خشک شود.
میتوانید از سیخ فلزی نیز استفاده کنید و اگر از روش تابه برای سرخ کردن استفاده میکنید بهتر است برشهای مرغ را کمی ریز بزنید تا خوب مغز پخت شود.
میتوانید مرغ را از شب قبل مزهدار کنید و بپزید.
منبع: برترینها