به گزارش همشهری آنلاین، اگر دوست دارید یک میان وعده یا تنقلات ساده ولی مقوی و انرژی را تهیه کنید حتما این توپک را برای بچههای خود تهیه کنید؛ زیرا انرژی زا و برای روزهای سرد زمستانی و امتحانات گزینه خوبی است. این توپک خرما و بادام زمینی خیلی راحت تهیه میشود و شما میتوانید مواد را با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید.
مواد لازم برای تهیه توپک خرما و بادام زمینی
بادام زمینی: یک پیمانه
خرما: ۱۰ عدد
پودر هل: ۱/۲ ق چای خوری
دارچین: ۱/۲ ق چای خوری
پودر نارگیل یا کنجد: به مقدار لازم
طرز تهیه توپک خرما و بادام زمینی
مرحله اول: آماده سازی بادام زمینی
ابتدا باید بادام زمینی را پودر کنید. برای این کار پوست بادام زمینی را بگیرید و داخل غذاساز بریزید و بزنید تا کمی خرد شود، ولی حالت پودر نباشد و کمی دندانگیر باشد. اگر غذاساز ندارید میتوانید داخل نایلون ضخیم بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا پودر شود.
مرحله دوم: آماده سازی خرما
داخل قابلمه مقداری آب بریزید تا بجوش بیاید و بعد خرماها را داخل آب جوش بریزید و برای ۳ دقیقه داخل آب قرار دهید و بعد آبکش کنید. روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا به صورت له شده در بیاید و در انتها هل و دارچین اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: توپک خرما و بادام زمینی
خرما پوره شده را داخل کاسه بریزید و بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. از مواد بردارید و در دست گرد کنید و بعد داخل پودر کاکائو و نارگیل و کنجد بغلتانید و داخل یخچال قرار دهید و بعد نیم ساعت سرو کنید.
نکات کلیدی
- میتوانید مواد را بچشید و به دلخواه عسل یا شیره انگور اضافه کنید.
- میتوانید پوست خرما را نگیرید و چرخ کنید.
- بهتر است از خرما کم شیرین و نرم استفاده کنید.
- میتوانید توپک ها را داخل شکلات ذوب شده بزنید و بعد با ترافل تزیین کنید.
منبع: برترینها