به گزارش همشهری آنلاین، زنجبیل پتانسیل خیره کنندهای برای بهبود تعدادی از بیماریها از جمله اختلالات دژنراتیو (آرتروز و روماتیسم)، سلامت گوارشی (سوء هاضمه، یبوست و زخم)، اختلالات قلبی و عروقی (آترواسکلروز و فشار خون بالا)، تهوع، دیابت و سرطان دارد.
زنجبیل برای کنترل روند پیری، خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد. علاوه بر این پتانسیل ضد میکروبی نیز دارد که میتواند در بهبود بیماریهای عفونی کمک کند.
تولید رادیکال های آزاد یا گونههای اکسیژن واکنش پذیر (ROS) در طول متابولیسم، فراتر از ظرفیت آنتی اکسیدانی یک سیستم بیولوژیکی، منجر به استرس اکسیداتیو میشود که در بیماریهای قلبی، بیماریهای عصبی، سرطان و روند پیری نقش اساسی دارد. مولکول های فعال زیستی زنجبیل مانند Gingerol فعالیت آنتی اکسیدانی را در مدلهای مختلف نشان دادهاند.
منبع: بهداشت نیوز