همشهری آنلاین: در کیک بادام از زعفران هم استفاده شده است که هم مقوی است و هم شادیبخش.
۱. قالب کیک مستطیل شکلی با ابعاد ۱۵ در ۲۰ سانتیمتر تهیه کرده و کف و دیوارههای آن را با کره آب شده خوب چرب کنید. کاسهای آماده کنید و پودر بادام، شیرخشک، پودر قند و زعفران را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید.
۲. کره را در تابهای بریزید و روی شعله اجاقگاز ذوب کنید سپس کره آب شده را به مخلوط پودری خشک اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید. تخممرغهای زده شده را افزوده و با همزن برقی هم بزنید. در این فاصله فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت یا شماره ۳ روشن کنید تا گرم شود.
۳. مایه کیک را در قالب ریخته و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. قالب را مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. البته بعد از این مدت با فرو کردن نوک چاقو یا خلال دندان از پخت کامل آن مطمئن شوید وگرنه مدت زمان را اضافه کنید.
۴ بعد از این مدت قالب را از فر بیرون آورده و کناری بگذارید تا سرد شود. سپس آن را برگردانده و ببرید. تزئین این کیک بادامی با مغز بادام پوست گرفته است. اگر مغز بادام بدون پوست در دسترس ندارید بادام با پوست نازک را از همان ابتدای کار در آب جوش بخیسانید. با این کار پوست نازک آن به راحتی ور میآید. حالا با دست جدا کرده و با چاقوی تیز آنها را خرد کنید.
مواد لازم برای ۸ تکه
۱۰۰ گرم کره به علاوه مقداری برای چرب کردن
۳ عدد تخممرغ (زده شود)
۷۵ گرم پودر مغز بادام
۲۰۰ گرم شیرخشک
۲۰۰ گرم پودر قند
۲ /۱ ق چ زعفران ساییده نشده
۲۵ گرم مغز بادام پوست گرفته و خرد شده
یهجور دیگه
برای آماده سازی قالب کیک، شما میتوانید از کاغذ شیرینیپزی هم استفاده کنید؛ یعنی کاغذ را به طور کامل در قالب پهن کنید؛ به صورتی که کف و دیوارههای قالب را دربرگیرد.